• Посилання скопійовано

Змінено порядок оплати митних формальностей, що виконуються поза місцем розташування митних органів

Наказ Мінфіну від 28.05.2012 р. №610 «Про затвердження Порядку стягування плати за виконання митних формальностей митними органами поза місцем розташування митних органів або у позаробочий час, встановлений для них»

Наказ Мінфіну від 28.05.2012 р. №610 визначає порядок прийняття митними органами рішень про здійснення митних формальностей поза місцем розташування митних органів або у позаробочий час, а також порядок внесення плати за це.

Оплата за такі послуги здійснюється до або під час здійснення митних формальностей митними органами.

Заява про виконання митних формальностей поза місцем розташування митних органів або у позаробочий час, повинна містити відомості про товар та/або транспортний засіб, відправника, одержувача, про зовнішньоекономічний договір, плановану дату і час виконання митних формальностей, зобов’язання про внесення плати, відомості про бажане місце проведення виконання митних формальностей (у разі їх виконання поза місцем розташування митного органу).

Наказ набере чинності з дня офіційного опублікування. У зв’язку з прийняттям нового порядку втратить чинності низка документів, що діяли раніше, які регулюють ці питання.

Рубрика: Держрегулювання/ЗЕД

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЗЕД»