• Посилання скопійовано

Держмитслужба повідомила про терміни перебування товарів і ТЗ у пунктах пропуску через кордон

Лист ДМСУ від від 23.07.2012 р. №11.1/1.2-12.1/8376-ЕП «Про надання роз'яснень»

Держмитслужба повідомила, що перебування товарів, транспортних засобів комерційного призначення у пунктах пропуску через державний кордон України є можливим в межах строків, визначених ст. 199 Податкового кодексу.

У разі якщо строк закінчення митного контролю перевищує граничний строк, встановлений ст. 199 Кодексу, Держмитслужба пропонує начальникам митниць керуватись положеннями Кодексу в частині розміщення товарів на тимчасове зберігання під митним контролем на склади тимчасового зберігання, митні склади, склади митних органів, території вільних митних зон комерційного типу, а також в частині розміщення товарів у зонах митного контролю, розташованих поза межами пунктів пропуску на території морських, річкових портів, у межах яких відкриті пункти пропуску.

Рубрика: Держрегулювання/ЗЕД

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЗЕД»