• Посилання скопійовано

У Держмитслужбі функціонує акредитований центр сертифікації ключів

Скориставшись послугами Центру сертифікації ключів, всі бажаючі суб’єкти зовнішньоекономічної діяльності та митні брокери можуть безкоштовно отримати електронний цифровий підпис

Центр сертифікації ключів надає повний спектр послуг, пов’язаних із використанням електронного цифрового підпису. Спеціалізовані програмно-апаратні рішення забезпечують високий рівень надійності захисту інформації.
Переваги використання ЕЦП:
— використання одного електронного ключа для багатьох систем;
— Інтернет-банкінг;
— подання електронної звітності;
— юридична значимість електронних документів.
У Державній митній службі України зазначають, що суб`єкти зовнішньоекономічної діяльності та митні брокери зможуть фіксувати в електронних системах митниці дату та час подання ними митної декларації — для цього в пунктах митного оформлення встановлено понад двохсот інформаційних терміналів. Таким чином, часові нормативи митного оформлення не тільки прискорять найближчим часом бюрократичні процедури, але й мінімізують загрози корупційної складової.

Джерело: Державна регуляторна служба України

Рубрика: Держрегулювання/ЗЕД

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЗЕД»