• Посилання скопійовано

Класифікатор додаткової інформації, необхідної для ідентифікації товарів на митниці

Наказ Мінфіну від 17.09.2012 р. №998 «Про затвердження Класифікатора додаткової інформації, необхідної для ідентифікації товарів, що вноситься до електронного інвойсу, який додається до митної декларації, заповненої на бланку єдиного адміністративного документа»

Мінфін затвердив Класифікатор додаткової інформації, необхідної для ідентифікації товарів, що вноситься до електронного інвойсу, який застосовується під час декларування з використанням митної декларації .
Зокрема, встановлено, що Класифікатор застосовується при декларуванні з використанням митної декларації:
1) товарів, крім гуманітарної допомоги і товарів, що класифікуються у товарних позиціях 8701 — 8707, 8711, 8716 згідно з УКТЗЕД, які розміщуються у митний режим імпорту;
2) товарів, що класифікуються у товарних позиціях 8701 — 8707, 8711, 8716 згідно з УКТЗЕД, які розміщуються у митний режим імпорту, тимчасового ввезення, реімпорту, відмови на користь держави.

Автор: Царук Светлана

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/ЗЕД

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЗЕД»