• Посилання скопійовано

Міжнародні дорожні перевезення: готуються зміни до порядку застосування книжки МДП

Оприлюднено проект нового Порядку реалізації положень Митної конвенції про міжнародне перевезення вантажів із застосуванням книжки МДП та Інструкції про заповнення цієї книжки

Міжнародні дорожні перевезення: готуються зміни до порядку застосування книжки МДП

Мінфін оприлюднив проект наказу (завантажити) про затвердження:

- Порядку реалізації положень Митної конвенції про міжнародне перевезення вантажів із застосуванням книжки МДП (Конвенції МДП) 1975 року (завантажити). Цей Порядок визначає:

  • умови виконання міжнародних дорожніх перевезень (далі – МДП),
  • правила допущення суб’єктів господарювання України до системи МДП,
  • порядок оформлення книжки МДП на товари, що перевозяться між митницями ДФС з дотриманням вимог Митної конвенції про міжнародне перевезення вантажів із застосуванням книжки МДП (Конвенції МДП) 1975 року,
  • відповідальність держателя книжки МДП та гарантійного об’єднання за їх порушення.

- Інструкції про заповнення книжки МДП (завантажити

Ця Інструкція визначає порядок заповнення граф книжки МДП на митній території України при перевезенні товарів між митницями ДФС з дотриманням умов Митної конвенції про міжнародне перевезення вантажів із застосуванням книжки МДП (Конвенції  МДП) 1975 року.

Проект розроблено відповідно до положень Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом та у зв’язку зі змінами до положень Митної конвенції про міжнародне перевезення вантажів із застосуванням книжки МДП (Конвенції  МДП) 1975 року. 

Зауваження та пропозиції до проекту наказу надавати до 27.04.2017 р. у письмовій та/або електронній формі за такими адресою:  01008, м. Київ, вул. Грушевського, 12/2 Міністерство фінансів України,  e-mail: pollinat@minfin.gov.ua   та transit@customs.gov.ua.   

Читайте також: Органи доходів і зборів контролюватимуть міжнародні автомобільні перевезення

Усі новини на тему>>

Автор: «Дебет-Кредит»

На підставі: Міністерство фінансів України

Рубрика: Держрегулювання/ЗЕД

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЗЕД»