• Посилання скопійовано

Типова технологічна схема здійснення митного контролю повітряних транспортних засобів зазнає змін

Оприлюднено проект змін до Типової технологічної схеми здійснення митного контролю повітряних транспортних засобів перевізників і товарів, що переміщуються ними, у пунктах пропуску через державний кордон

На веб-порталі ДФС розміщено проект постанови Кабінету Міністрів України „Про внесення змін до пункту 11 Типової технологічної схеми здійснення митного контролю повітряних транспортних засобів перевізників і товарів, що переміщуються ними, у пунктах пропуску через державний кордон” (завантажити).

Проект Постанови розроблено з метою приведення положень Типової технологічної схеми здійснення митного контролю повітряних транспортних засобів перевізників і товарів, що переміщуються ними, у пунктах пропуску через державний кордон, затвердженої постановою КМУ від 21.05.2012 р. № 451, у відповідність до законодавства. Проектом Постанови пропонується внести зміни до вказаної вище Технологічної схеми, актуалізувавши найменування розпорядника інформації про виліт повітряного судна з аеропорту та приліт його в аеропорт України та державних органів, які її отримують.

Розробником проекту Постанови є ДФС.

Зауваження та пропозиції стосовно змісту проекту Постанови можна надавати у письмовій та електронній формі протягом місяця з дня публікації цього оголошення (тобто до 15.09) за адресою: Державна фіскальна служба України: 04655, МПС, м. Київ - 53, Львівська площа, 8, e-mail: vomkpp@sfs.gov.ua.

Джерело: ДФСУ

Рубрика: Держрегулювання/ЗЕД

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЗЕД»