• Посилання скопійовано

Мінфін пропонує зміни до Порядку контролю за розподілом тарифної квоти

Пропонується уніфікувати норму, якою визначається перелік документів про преференційний статус походження товарів для застосування механізму отримання декларантом тарифної квоти за принципом “перший прийшов – перший обслуговується”

Мінфін пропонує зміни до Порядку контролю за розподілом тарифної квоти

28 серпня 2017 року на офіційному себ-сайті ДФСУ розміщено проекту наказу Мінфіну “Про внесення зміни до Порядку контролю за розподілом тарифної квоти” (завантажити).

Проект розроблено з метою забезпечення реалізації Угоди про вільну торгівлю між Україною та Канадою, а також інших міжнародних договорів України про вільну торгівлю, укладених у встановленому законом порядку, якими передбачено ідентичну процедуру контролю за розподілом тарифних квот на імпорт в Україну товарів за принципом “перший прийшов – перший обслуговується”.

Проектом пропонується уніфікувати норму Порядку контролю за розподілом тарифної квоти, затвердженого наказом Мінфіну від 11.12.2014 р. № 1203, якою визначається перелік документів про преференційний статус походження товарів для застосування механізму отримання декларантом тарифної квоти за принципом “перший прийшов – перший обслуговується”.

Зауваження і пропозиції стосовно змісту регуляторного акта можна надавати у письмовій та електронній формі протягом місяця з дня публікації цього повідомлення за наступними адресами:

Міністерство фінансів України, 01008, м. Київ-8, вул. Грушевського, 12/2, e-mail: infomf@minfin.gov.ua;

Державна фіскальна служба України, 04053, м. Київ, Львівська пл., 8.,

e-mail: kabmin_doc@sfs.gov.ua.

Джерело: ДФСУ

Рубрика: Держрегулювання/ЗЕД

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЗЕД»