• Посилання скопійовано

ДФС впроваджено додаткову перевірку електронної митної декларації

Декларацію провірятимуть на предмет відповідності реєстраційного номера облікової картки платника податків або номера паспорта та ПІБ декларанта, зазначених у графі 54 МД, даним сертифіката ЕЦП, яким підписано пакет документів з ЕМД

ДФС впроваджено додаткову перевірку електронної митної декларації

Енергетична митниця ДФС доводить до відома суб’єктів зовнішньоекономічної діяльності, брокерів та декларантів, що з метою реалізації вимог статей 417 та 418 Митного кодексу  в ДФСУ розроблено та впроваджено додаткову перевірку електронної митної декларації (далі – ЕМД) на предмет відповідності реєстраційного номера облікової картки платника податків або номера паспорта та ПІБ декларанта, зазначених у графі 54 МД, даним сертифіката ЕЦП, яким підписано пакет документів з ЕМД.

Також необхідне проведення обов’язкової перевірки підтвердження трудових відносин між митним брокером та агентом з митного оформлення відповідно до вимог Кодексу.

Про це йдеться у листі Департаменту організації митного контролю ДФС від 26.09.2017 р. №25703/7/99-99-18-01-01-17.

На підставі: ДФСУ

Рубрика: Держрегулювання/ЗЕД

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЗЕД»