• Посилання скопійовано

Уряд оновив перелік товарів з Росії, заборонених до ввезення в Україну

23 травня Кабмін прийняв рішення про заборону ввезення на територію України шиферу (листів азбестоцементних гофрованих), а також суміші нітрату амонію з карбонатом кальцію із вмістом азоту не більш як 28 мас. % походженням з Російської Федерації

Уряд оновив перелік товарів  з Росії, заборонених до ввезення в Україну

Про це повідомила прес-служба Мінекономрозвитку.

Рішення прийнято у відповідь на дискримінаційні та недружні дії щодо України з боку держави-агресора, відповідно до рішення Міжвідомчої комісії з міжнародної торгівлі та на виконання рішень Урядового комітету з питань економічної, фінансової та правової політики, розвитку паливно-енергетичного комплексу, інфраструктури, оборонної та правоохоронної діяльності.

Очікується, що такий захід поліпшить становище українських виробників, збереже робочі місця, зменшить соціальну напругу в регіонах, збільшить надходження до бюджету від оподаткування обсягів власного виробництва.

Постанова набере чинності через 10 днів з дня її опублікування. Текст постанови поки що не оприлюднений.

Джерело: Прес-служба Міністерства економічного розвитку і торгівлі

Рубрика: Держрегулювання/ЗЕД

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЗЕД»