• Посилання скопійовано

Відтерміновано до 1 січня 2020 року заборону на ввезення з РФ окремих авто

Уряд також продовжив до 31 грудня 2020 року заборону на ввезення російських товарів

Відтерміновано до 1 січня 2020 року заборону на ввезення з РФ окремих авто

Уряд постановою від 05.07.2019 р. №605 надав можливість суб’єктам господарської діяльності завершити зовнішньоекономічні операції з товарами, забороненими до ввезення з Російської Федерації у разі здійсненої ними передоплати до введення такої заборони. Ввезення товарів за такими операціями дозволяється на суму передоплати за умови отримання Державною фіскальною службою від банківської установи документального підтвердження цієї передоплати.

Крім того, відстрочено до 1 січня 2020 року застосування заборони на ввезення з РФ окремих транспортних засобів.

Також продовжено на 1 рік (до 31 грудня 2020 року) термін дії постанови КМУ від 30.12.2015 р. №1147 як захід у відповідь на продовження РФ недружніх дій стосовно України (рішень Уряду РФ від 18.04.2019 щодо розширення переліку заборонених до ввезення в РФ товарів, заборони вивезення з РФ в Україну нафти та деяких видів нафтопродуктів, встановлення з 01.06.2019 вивезення вугілля, палива та газу з РФ в Україну виключно на підставі дозволів, що видаватимуться Міністерством економічного розвитку РФ; а також продовження до 31 грудня 2020 року заборони ввезення в РФ сільгосппродукції походженням з України).

Джерело: Урядовий портал

Рубрика: Держрегулювання/ЗЕД

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЗЕД»