• Посилання скопійовано

Уряд підкоригував Обсяги квот товарів, експорт яких підлягає ліцензуванню у 2020 році

У додаток 1 «Обсяги квот товарів, експорт яких підлягає ліцензуванню у 2020 році» Постанови №1109 додано нову примітку

Уряд підкоригував Обсяги квот товарів, експорт яких підлягає ліцензуванню у 2020 році

Кабмін постановою від 08.04.2020 р. №268 вніс зміну у додаток 1 "Обсяги квот товарів, експорт яких підлягає ліцензуванню у 2020 році" постанови КМУ від 24.12.2019 р. №1109.

Додаток доповнено приміткою 5, за якою вивезення за межі митної території України в митному режимі реекспорту відповідно до вимог Митного кодексу України товарів, у тому числі продуктів переробки, виготовлених у митному режимі переробки товарів на митній території України, на підставі зовнішньоекономічних договорів, які не передбачають перехід права власності від українських суб’єктів зовнішньоекономічної діяльності іноземним суб’єктам господарської діяльності, здійснюється без ліцензій.

Ця постанова набрала чинності 11 квітня 2020 року (з дня її опублікування в "Урядовому кур'єрі" №70/2020).

Автор: Волос Наталія

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/ЗЕД

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЗЕД»