• Посилання скопійовано

Уряд затвердив вимоги до оформлення та використання митних декларацій окремих типів

Постановою затверджено положення про митні декларації окремих типів, в якому визначено вимоги до оформлення і використання митних декларацій окремих типів

Уряд затвердив вимоги до оформлення та використання митних декларацій окремих типів

5 серпня Уряд затвердив вимоги до оформлення і використання митних декларацій окремих типів постановою «Деякі питання, пов’язані із застосуванням митних декларацій окремих типів».

Рішення прийнято на виконання Закону «Про режим спільного транзиту та запровадження національної електронної транзитної системи» та Митного кодексу в рамках здійснення заходів для забезпечення участі України у спільній транзитній системі відповідно до Конвенції про процедуру спільного транзиту від 20 травня 1987 року.

Постановою затверджено положення про митні декларації окремих типів, в якому визначено вимоги до оформлення і використання митних декларацій окремих типів,  форму транзитного супровідного документа, а також внесено зміни до Положення про митні декларації, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 травня 2012 р. № 450.

Проект постанови розроблено Мінфіном спільно з Офісом підтримки реформ при Мінфіні та експертами проекту EU4PFM.

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: Міністерство фінансів України

Рубрика: Держрегулювання/ЗЕД

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЗЕД»