• Посилання скопійовано

Мінфін розробляє нормативну базу для імплементації положень Закону №466 в частині Плану BEPS

Виконання заходів Дорожньої карти щодо реалізації положень Закону №466 передбачає розробку більш ніж 10 підзаконних нормативно-правових актів, над якими наразі триває робота спільно з ДПС

Мінфін розробляє нормативну базу для імплементації положень Закону №466 в частині Плану BEPS

Міністерством фінансів розповідає, що до кінця поточного року ними буде затверджено всі необхідні для впровадження кроків Плану BEPS нормативно-правові акти. Зокрема, виконання заходів Дорожньої карти щодо реалізації положень Закону №466 передбачає розробку більш ніж 10 підзаконних нормативно-правових актів, над якими, наразі, триває робота спільно з Держаною податковою службою.

Для цього Мінфін проводить вивчення міжнародного досвіду практичного застосування правил BEPS та отримує технічну допомогу від міжнародних експертів  МВФ, ОЕСР та GIZ  шляхом проведення онлайн семінарів та консультацій.

Довідково:

23 травня 2020 року набрав чинності Закон №466, яким впроваджено дев’ять з п’ятнадцяти кроків Плану BEPS.

З ключовими аспектами для України Плану BEPS та строками провадження можна ознайомитись тут.

Джерело: Міністерство фінансів України

Рубрика: Держрегулювання/ЗЕД

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЗЕД»