• Посилання скопійовано

У Києві від початку року іноземці отримали 6,5 тисяч реєстраційних номерів

Іноземці, які проживають в Києві можуть отримати реєстраційні номери в Центрі обслуговування платників податків ДПС по вул. Шолуденка

Кількість іноземних громадян, які проживають у місті Києві та зареєструвалися у Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків, порівняно з минулим роком зросла більш ніж на 18 відсотків. За січень-вересень 2011 року реєстраційні номери отримали 5 504 іноземця. При чому, кожного місяця динаміка відображає впевнене зростання. Якщо у серпні поточного року іноземним громадянам було присвоєно 887 реєстраційних номерів, то вже у вересні – 1068.

 

 

Подібне зростання також свідчить про зацікавленість столицею України іноземними громадянами, як майданчиком для отримання прибутків. Це в свою чергу підвищує економічну привабливість міста Києва для потенційних інвесторів, тобто вказує на покращення бізнес-клімату.

 

Нагадаємо, іноземні громадяни, які проживають у м. Києві можуть отримати реєстраційні номери в Центрі обслуговування платників податків ДПС у м. Києві (за адресою: вул. Шолуденка 33/19), який працює з понеділка по п'ятницю: з 9:00 до 20:00 та в суботу – з 9:00 до 16:00.

Джерело: ДФС у м. Києві

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»