• Посилання скопійовано

Інформаційний портал ДПС: новий формат роботи з платниками

До уваги АЦСК та розробників програмного забезпечення! ДПСУ розробила програмне забезпечення «Інформаційного порталу органів ДПС» по обробці та прийому електронної звітності платників податків з використанням нових форматів

Інформаційний портал ДПС: новий формат роботи з платниками

На виконання спільного Наказу Міністерства юстиції України та Адміністрації Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України від 20.08.2012 № 1236/5/453 «Про затвердження нових вимог до форматів, структури та протоколів, що реалізуються у надійних засобах електронного цифрового підпису» ДПС України розробила програмне забезпечення «Інформаційного порталу органів ДПС» по обробці та прийому електронної звітності платників податків з використанням нових форматів. 

Враховуючи зазначене, звертаємо увагу, що для забезпечення прийняття звітності з використанням посилених сертифікатів відкритих ключів відповідно до нових форматів необхідно під час формування в заголовку транспортного документа у полі CERTYPE  вказати ознаку UA1. 

Додатково повідомляємо, що паралельно органами ДПС буде здійснюватись приймання звітності, підписаної посиленими сертифікатами відкритих ключів (до закінчення терміну їх дії),  які видані акредитованими центрами сертифікації ключів раніше. 

 

Джерело: ДФСУ

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»