• Посилання скопійовано

Міндоходів пропонує обговорити інвестиційний клімат на Facebook

Міндоходів запрошує користувачів Facebook 13 червня приєднатися до обговорення інвестиційного клімату України

Міндоходів пропонує обговорити інвестиційний клімат на Facebook

У соціальній мережі Facebook відкрито спеціальну сторінку для формування порядку денного панельної дискусії "Doing Business in Ukraine", яка відбудеться 13 червня 2013 року у рамках міжнародної бізнес-конференції "ABC: Ukraine & Partners- 2013".

Під час дискусії топ-менеджери провідних українських та іноземних корпорацій,  керівники бізнес-асоціацій, провідні українські та міжнародні експерти обговорюватимуть шляхи підвищення інвестиційної привабливості України.  До дискусії також приєднається Міністр доходів і зборів України Олександр Клименко.

«Проводячи дискусію, ми прагнемо почути від інвесторів очікування щодо дій уряду у напрямі покращення інвестиційного клімату. Разом з усіма учасниками ми розраховуємо спільними зусиллями визначити кроки у податковій та митній сферах, які дозволять підвищити привабливість України як  конкурентоспроможного майданчика для залучення інвестицій.  Я розраховую на фаховий, відкритий і, головне, продуктивний діалог. Для нас важливо почути  очікування та думки інвесторів, навіть, якщо вони  не завжди співпадають з позицією уряду. Як відомо, саме у суперечці народжується істина»,  - підкреслив  Міністр.

Разом з бізнесменами-практиками на тему інвестиційного клімату дискутуватимуть спеціально запрошені міжнародні експерти та бізнесмени – практики з Польщі, Ізраїлю, Туреччини.

Користувачі мережі Facebook можуть вже зараз поставити учасникам питання до обговорення, а також висловити своє бачення щодо предмету дискусії за посиланням:

http://www.facebook.com/DoingBusinessInUkraine?fref=ts

Найбільш цікаві пости та запитання будуть озвучені під час дискусії. Окрім цього, саме на Facebook-сторінці напередодні та під час заходу будуть представлені ексклюзивні матеріали і коментарі учасників та гостей заходу.

Джерело: Міністерство доходів і зборів України

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»