• Посилання скопійовано

27 лютого - граничний термін сплати авансових внесків

Закінчується граничний термін сплати авансвоих внесків з податку на прибуток та рентної плати, а також подання Звіту про зайнятість та працевлаштування інвалідів

27 лютого - граничний термін сплати авансових внесків

27 лютого, п'ятниця, є останнім днем сплати:

  • авансового внеску рентної плати за користування надрами при видобуванні вуглеводневої сировини;
  • авансового внеску рентної плати за користування радіочастотним ресурсом України;
  • авансового внеску рентної плати за транспортування нафти і нафтопродуктів магістральними нафтопроводами та нафтопродуктопроводами, за транзитне транспортування трубопроводами природного газу та аміаку територією України.

Окрім того, як ми уже нагадували, 27 лютого також закінчується граничний термін подання  Звіту про зайнятість та працевлаштування інвалідів за 2014 р. (форма № 10-ПІ). Детальніше про це читайте "Звіт про зайнятість і працевлаштування інвалідів слід подати до 27 лютого"

На підставі: Вісник. Офіційно про податки

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»