• Посилання скопійовано

Відкрито рахунки для зарахування надходжень до об’єднаних територіальних громад

У зв’язку з об’єднанням у 2015 році територіальних громад сіл, селищ, міст з 5 січня 2016 року буде відкрито рахунки для зарахування надходжень до бюджетів об’єднаних територіальних громад згідно із переліком видів надходжень та рівнів бюджетів

Відкрито рахунки для зарахування надходжень до об’єднаних територіальних громад

Про це повідомляють кілька регіональних ДФС. Зокрема, Волинська та Тернопільська ДФС.

Рахунки для зарахування надходжень будуть відкриті лише для центрів об’єднаних територіальних громад, а по громадах, які увійшли до їх складу, – рахунки будуть закриті.

Перелік рахунків для зарахування надходжень до державного та місцевих бюджетів буде розміщено на субсайтах територіальних органів ДФС в розділі «Бюджетні рахунки». Або ж їх можна дізнатись, звернувшись до ДПІ та відділень банків територіального рівня по місцю реєстрації та перебування на податковому обліку платника.

Датою введення в дію рахунків  вважати 05.01.2016 р.

Відкриття рахунків для зарахування надходжень до бюджетів здійснюється згідно з Порядком відкриття та закриття рахунків у національній валюті в органах Державної казначейської служби України, затвердженим наказом Міністерства фінансів України від 22.06.2012 р. №758.

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»