• Посилання скопійовано

Необхідно розробити нову податкову систему, - Прем'єр-міністр

За словами В. Гройсмана, вона має бути простою, сталою, позбавленою популізму і давати час бізнесу для адаптації до нових умов

Необхідно розробити нову податкову систему, - Прем'єр-міністр

Про це заявив Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман під час зустрічі із представниками вітчизняного та іноземного бізнесу за участі Президента України Петра Порошенка у четвер, 28 квітня.

"Ми маємо повернутися до дискусії щодо нової податкової системи, і маємо дати відповідь на деякі питання: вона повинна бути простою у розумінні і має бути сталою. Найголовніше, що ми маємо її прийняти не за день до нового року, а маємо дати час для адаптації бізнесу, для адміністрування. Вона не має бути популістичною. Це ті параметри, над якими ми будемо працювати", - заявив Володимир Гройсман.

Голова Уряду повідомив, що питання повернення до розробки податкової реформи було обговорено зі Стратегічною групою радників з підтримки реформ в Україні, цю ідею також підтримує Президент України.

Прем'єр-міністр зазначив, що є багато напрацювань з цього питання, та висловив переконання, що вдасться вийти на консолідоване рішення, яке буде ухвалено Парламентом України.

Новини на тему:

Новопризначений Прем'єр-міністр обіцяє невідкладно розпочати податкову реформ

Джерело: Урядовий портал

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»