• Посилання скопійовано

Мінфін удосконалює процедуру повернення коштів, помилково або надміру зарахованих до бюджету

Міністерство фінансів розробило проект наказу «Про затвердження Змін до Порядку повернення коштів, помилково або надміру зарахованих до державного та місцевих бюджетів»

Мінфін удосконалює процедуру повернення коштів, помилково або надміру зарахованих до бюджету

Проект наказу «Про затвердження Змін до Порядку повернення коштів, помилково або надміру зарахованих до державного та місцевих бюджетів» (завантажити) оприлюднений на офіційному веб-сайті Мінфіну.

Як зазначено у пояснювальній записці, цей проект "спрямований на удосконалення процедури повернення платникам коштів, помилково або надміру зарахованих до бюджету". Зокрема, затверджено форму "Подання на повернення з бюджету помилково або надміру зарахованих коштів" (завантажити).

Прийняття цього проекту, на думку Мінфіну, зменшить: 

  • кількість випадків повернення органами Казначейства платникам подання на повернення коштів, помилково або надміру зарахованих до бюджету; 
  • затримки при поверненні коштів, помилково або надміру зарахованих до бюджетів через неправильне оформлення подання; 
  • соціальну напругу серед платників податків.

Зауваження та пропозиції стосовно змісту регуляторного акту приймаються у письмовій та електронній формі протягом місяця з дня публікації повідомлення про оприлюднення (тобто до 12.08.2016 р.) за адресами:

 - Міністерство фінансів України, 01008, м. Київ-8, вул. Грушевського, 12/2, e-mail: ustinova@minfin.gov.ua.

 - Державна служба України з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва, 01011, м. Київ – 8, вул. Арсенальна,9/11.

Автор: «Дебет-Кредит»

На підставі: Міністерство фінансів України

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»