• Посилання скопійовано

Для великих платників податків бюджетні рахунки не змінились

ДФС наголошує: станом на 03.01.2017 р. продовжують діяти "старі" рахунки для сплати податків і зборів до державного та місцевого бюджетів та єдиного соціального внеску

Для великих платників податків бюджетні рахунки не змінились

Податківці звертають увагу платників податків, що знаходяться на обліку в Офісі великих платників податків, або перейшли на обслуговування в Офіс, що у 2017 році (станом на 03.01.2017 року) продовжують діяти рахунки для сплати податків і зборів до державного та місцевого бюджетів, та єдиного соціального внеску.

Реквізити бюджетних рахунків розміщено на головній сторінці офіційного суб-сайту Офісу великих платників у рубриці «Бюджетні рахунки».

Одночасно повідомляється: якщо місцезнаходження платника податків (юридична адреса) не співпадає з місцем податкового обліку в органі ДФС, сплата податку на прибуток повинна здійснюватися платниками податків за місцем знаходження платника, тобто на бюджетні рахунки відкриті на рівні головних управлінь Державної казначейської служби України в областях з відомчою ознакою «99» (Інформація щодо реквізитів рахунків для сплати податку на прибуток наведені у переліку рахунків (файл «РАХУНКИ ОБЛАСТЕЙ»).

***

Читайте також: Затверджено Реєстр великих платників податків на 2017 рік

Джерело: ДПС по роботі з великими платниками податків

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»