• Посилання скопійовано

План змін на шляху до прозорої та чесної системи оподаткування: інфографіка від Мінфіну

Мінфін розповів, які ще зміни необхідно внести до Податкового кодексу, аби створити прозору та чесну систему оподаткування

Прийняття пакету змін до Податкового кодексу є важливим кроком на шляху до створення прозорої та чесної системи оподаткування, - йдеться на сайті Міфіну.

Ключовим виконавцем постанов Кабміну з імплементації змін до Податкового Кодексу України, а також приведення організаційної структури та штатного розпису у відповідність до змін до Податкового кодексу України є ДФСУ. Нижче ви знайдете наочний план впровадження податкових змін для ДФС, який дозволить бізнесу та громадськості контролювати процес виконання постанов та реальне впровадження змін.

 

Джерело: Міністерство фінансів України

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»