• Посилання скопійовано

Гарантійний ремонт (заміна) товарів та реєстрація суб'єктів IT-індустрії: скасовуються Порядки

Мінфін пропонує скасувати Порядок обліку покупців, що отримали гарантійну заміну товарів або послуги з гарантійного ремонту та Порядок ведення реєстру, форм реєстраційної заяви, заяви про анулювання реєстрації та свідоцтва про реєстрацію суб’єктів індустрії програмної продукції

Гарантійний ремонт (заміна) товарів та реєстрація суб'єктів IT-індустрії: скасовуються Порядки

6 березня 2017 року на офіційному web-сайті ДФСУ розміщено проект наказу Міністерства фінансів України «Про визнання такими, що втратили чинність, деяких наказів Міністерства фінансів України» (завантажити).

Проект наказу підготовлено відповідно до пункту 9 розділу II «Прикінцеві положення» Закону №71-VIII.

Проектом наказу визнаються такими, що втратили чинність накази Міністерства фінансів України:

  • від 03.12.2012 р. № 1263 «Про затвердження Порядку обліку покупців, що отримали гарантійну заміну товарів або послуги з гарантійного ремонту (обслуговування)»;
  • від 14.01.2013 р.  № 12 «Про затвердження Порядку ведення реєстру, форм реєстраційної заяви, заяви про анулювання реєстрації та свідоцтва про реєстрацію суб’єктів індустрії програмної продукції, які застосовують особливості оподаткування».

Ці накази втратили свою актуальність у зв’язку із внесеними змінами до Податкового кодексу України.

Зауваження та пропозиції до проекту наказу від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються протягом одного місяця на адреси розробника:

поштову – 04655, МПС, Київ – 53, Львівська площа, буд. 8, Департамент методологічної роботи з питань оподаткування,

електронну – tatiana.chernysh@sfs.gov.ua. 

Автор: «Дебет-Кредит»

На підставі: ДФСУ

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»