• Посилання скопійовано

Порядок застосування норм п. 102.6 - 102.7 ПКУ - у новій редакції (проект)

Оприлюднено проект нового Порядку застосування норм пунктів 102.6-102.7 статті 102 Податкового кодексу України

Порядок застосування норм п. 102.6 - 102.7 ПКУ - у новій редакції (проект)

22 березня ДФСУ оприлюднила проект наказу Мінфіну «Про затвердження Порядку застосування норм пунктів 102.6-102.7 статті 102 Податкового кодексу України» (завантажити).

Переглянути проект Порядку застосування норм пунктів 102.6 – 102.7 статті 102 Податкового кодексу України (завантажити)>>

Нагадаємо, що цей Порядок визначає механізм продовження граничних строків для подання податкової декларації, заяв про перегляд рішень контролюючих органів, заяв про повернення надміру сплачених грошових зобов'язань відповідно до норм ПКУ. 

Проект розроблено з метою уточнення, у тому числі редакційного, окремих положень Порядку застосування норм п. 102.6 – 102.7 ПКУ та приведення його у відповідність із чинним податковим законодавством, а також у зв’язку з утворенням ДФСУ і припиненням діяльності органів ДПС та Держмитслужби.

Зауваження та пропозиції до проекту постанови від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються протягом одного місяця на адреси розробника:

Державної фіскальної служби України: поштова – 04655, МПС, Київ – 53, Львівська площа, буд.8, Департамент методологічної та нормотворчої роботи , електронна – ometsinska@sfs.gov.ua;

Міністерства фінансів України: поштова – 01008, м. Київ, вул. Грушевського, 12/2, Департамент податкової, митної політики та методології бухгалтерського обліку.

Автор: «Дебет-Кредит»

На підставі: ДФСУ

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»