• Посилання скопійовано

Ратифікація конвенції з Мальтою про уникнення подвійного оподаткування: закон підписано

Президент підписав Закон про ратифікацію Конвенції між Урядами України і Мальти про уникнення подвійного оподаткування та запобігання податковим ухиленням стосовно податків на доходи

Ратифікація конвенції з Мальтою про уникнення подвійного оподаткування: закон підписано

1 травня прес-служба Президента повідомила про підписання Закону від 13.04.2017 р. №2018-VIII  «Про ратифікацію Конвенції між Урядом України і Урядом Республіки Мальта про уникнення подвійного оподаткування та запобігання податковим ухиленням стосовно податків на доходи та Протоколу до неї». Нагадаємо, що Закон був прийнятий Верховною радою 13 квітня 2017 року. Про це тут>>

Конвенція між Урядом України і Урядом Республіки Мальта про уникнення подвійного оподаткування та запобігання податковим ухиленням стосовно податків на доходи та Протокол до неї були вчинені 4 вересня 2013 року у Києві.

Документ є важливим кроком у напрямку розширення двосторонньої договірно-правової бази між Україною та Республікою Мальта, сприятиме поглибленню співробітництва у торговельно-економічній та інвестиційній сферах, зокрема шляхом зменшення взаємних податкових перешкод.

Джерело: Прес-служба Президента України

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»