• Посилання скопійовано

Податок на нерухомість, земельний та транспортний податок - відеоогляд від ДФС

Чергове актуальне відео від Головного управління ДФС у Черкаській області

Податок на нерухомість, земельний та транспортний податок - відеоогляд від ДФС

Як підприємству уточнити зобов’язання з податку на нерухоме майно у разі прийняття місцевою радою нового рішення щодо ставок та пільг? До якого контролюючого органу звертатись громадянину – власнику декількох об’єктів житлової та/або нежитлової нерухомості, розміщених в різних населених пунктах? Яка виникає відповідальність за несвоєчасну сплату земельного податку, якщо податкове повідомлення-рішення не було вручено особі – платнику? З якого часу ОСББ, яким передано на баланс житлові будинки, повинні сплачувати земельний податок, якщо правовстановлюючі документи на земельну ділянку не оформлені?

Начальник відділу адміністрування місцевих податків і зборів, екологічного податку та рентної плати управління податків і зборів з юридичних осіб ДФС у Черкаській області Ганна Балабан надала відповіді на ці та інші питання та висвітлила чинний порядок справляння транспортного податку. 

Також у відео – важливі нагадування та огляд найважливіших податкових подій квітня – травня – червня. 

Зокрема, йдеться про наближення граничного терміну приведення неприбутковими організаціями установчих документів у відповідність із нормами Податкового кодексу. Наголошено на дотриманні порядку ведення касових операцій та порядку ведення обліку товарів у продажу. Вказано про оприлюднення річного плану-графіка проведення документальних планових перевірок платників податків. 

 ">

Завантаження презентації, тез, відповідей на запитань за посиланням>>l 

Додаткові запитання можна ставити у коментарях до відео або за адресою help_payer@ukr.net 

Джерело: ДФС у Черкаській області

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»