• Посилання скопійовано

Проект ліберального Податкового Кодексу передали до Мінфіну

14 червня на робочій зустрічі в Міністерстві фінансів Президент Асоціації платників податків України Грігол Катамадзе передав до розгляду в Мінфін проект ліберального Податкового кодексу України

Проект ліберального Податкового Кодексу передали до Мінфіну

«Сьогодні у підготовці проекту ліберального Податкового Кодексу була підведена риска. Передавши на розгляд владі проект ліберального Податкового Кодексу ми вийшли на новий, законодавчий рівень вирішення питання» - наголосив Грігол Катамадзе.

Держсекретар Міністерства фінансів України Євгеній Капінус висловив щиру вдячність ВГО АППУ за якісно новий проект реформування податкового укладу в Україні та наголосив на важливості ініціювання таких проектів громадянським суспільством.

Проект передано до владних органів більш ніж за півроку до початку нового фіскального року, що дасть змогу згідно Закону «Про внесення змін до Податкового кодексу України» ввести в дію ліберальний кодекс вже з 1 січня 2018 року.

«Ми сподіваємось на підтримку Проекту з боку української влади, оскільки в цьому документі зібрано всі раціональні та змістовні пропозиції щодо реформування податкової системи. Він може бути не ідеальним, і ми з цим погодимось, але лібералізація податків, що лежить в основі нового кодексу, призведе до становлення економіки країни», - зазначив Грігол Катамадзе.

У процесі роботи над проектом представники ВГО АППУ мали змогу презентувати його в 15-ти областях України та поспілкуватись з бізнесом в регіонах. Українські підприємці бачать та оцінюють проблему зсередини, тож низка круглих столів дала змогу покращити ліберальний Податковий Кодекс та змінити його майже на 75%. У межах обговорень над ним працювали представники місцевої влади, органи державної фіскальної служби, бізнесмени, фахівці податкової справи, експерти та громадські активісти.

Читайте такожПроект ліберального Податкового кодексу: які зміни пропонують запровадити з 2018 року?

Джерело: Асоціація платників податків України

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»