• Посилання скопійовано

Держказначейство про відкриття рахунків в СЕА ПДВ та СЕА РП

Казначейством припинено використання програмного забезпечення M.E.Doc. Перелік відкритих рахунків було доведено ДФС листом

Держказначейство про відкриття рахунків в СЕА ПДВ та СЕА РП

В період з 26.06.2017 по 13.07.2017 на підставі реєстрів, отриманих від ДФСУ, Казначейством відкрито 3 943 рахунки - повідомляє прес-служба Держказначейства.

Для початку використання зазначених рахунків відповідно до вимог Порядку №721 Казначейством до ДФС направляються відповідні електронні повідомлення.

Враховуючи те, що до 27.06.2017 р. взаємодія між ДФС та Казначейством в частині постановки рахунків на облік в органах ДФС здійснювалась за допомогою програмного забезпечення M.E.Doc та беручи до уваги, що програмне забезпечення M.E.Doc було одним із можливих джерел розповсюдження зловмисного коду «Petya.A», Казначейством припинено використання зазначеного програмного продукту.

Перелік відкритих рахунків було доведено ДФС листом.

В період з 27.06.2017 по теперішній час Казначейство неодноразово зверталось до ДФС щодо альтернативних шляхів та способів обміну інформацією в частині постановки рахунків на облік в органах ДФС. З метою відновлення повнофункціональної роботи в частині взяття рахунків на облік в органах ДФС, Казначейство очікує від ДФС пропозицій щодо альтернативних способів обміну інформацією.

Джерело: Державна казначейська служба України

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»