• Посилання скопійовано

Зміни до Податкового кодексу - уже на підписі в Президента!

27 грудня проект Закону "Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень у 2018 році" відправлено на підпис Президенту

Зміни до Податкового кодексу - уже на підписі в Президента!

Така інформація міститься в карточці законопроекту №6776-д на офіційному сайті Верховної Ради.

Президент Петро Порошенко має 15 днів на підписання цього Закону. Про його підписання повідомимо додатково. Стежте за оновленням новин!

Нагадаємо, що цим законопроектом тимчасово зупинено систему ризиків з ПДВ,  підвищено акцизи на тютюнові вироби та передбачено індексацію ставок екоподатку та ренти, а також передбачено відшкодування шкоди, завданої платнику податків контролюючим органом. Про основні зміни до Податкового кодексу, прописані у законопроекті №6776-д, читайте тут>>

Крім того, 21.12.2017 р. Верховною Радою прийнято редакційні уточнення до  цього законопроектуЯкі саме - читайте тут>>

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»