• Посилання скопійовано

Україна і Іспанія домовилися про скасування подвійного оподаткування

За словами Президента Петра Порошенка, цей документ підготовлений і погоджений. І одразу ж після призначення Уряду вона буде підписана

Україна і Іспанія домовилися про скасування подвійного оподаткування

Президент України Петро Порошенко в ході офіційного візиту до Королівства Іспанія провів зустріч із Прем'єр-міністром Іспанії Педро Санчесом. 

«Ми намітили декілька проблем. До речі, базуючись на вчорашній зустрічі з величезною українською громадою, ми чітко поставили питання про прискорення підписання Угоди про уникнення подвійного оподаткування», - повідомив Петро Порошенко.

За його словами, під час переговорів зазначалось, що цей документ підготовлений і погоджений. «І одразу ж після призначення Уряду вона буде підписана. Так само, як і буде підписана Угода про соціальний захист українських громадян. Так само будуть підписані Угоди про співпрацю в галузі сільського господарства, в галузі митної справи, юстиції і співпраці правоохоронних органів», - наголосив Президент.

«Надзвичайно важливо, що одразу ж є така широка сфера нашої кооперації», - підкреслив Петро Порошенко.

Від редакції: Наразі, відповідно до статті 7 Закону "Про правонаступництво України", Україна застосовує договори СРСР про уникнення подвійного оподаткування, що діють до набуття чинності новими договорами. Договори СРСР діють у відносинах України з такими країнами: Іспанією, Кіпром, Малайзією, Японією. 

Джерело: Прес-служба Президента України

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»