• Посилання скопійовано

Податковий борг з місцевих податків: де шукати таку інформацію?

ДФСУ розповіла про забезпечення органів місцевого самоврядування податковою інформацією щодо податкового боргу з місцевих податків

Податковий борг з місцевих податків: де шукати таку інформацію?

ДФСУ у листі від 07.06.2018 р. №17208/7/99-99-12-02-03-17зазначила, що  питання оприлюднення інформації про суб’єктів господарювання, які мають податковий борг, у тому числі й з місцевих податків врегульовано п. 35.4 ПКУ, з дотриманням вимог Порядку  №67.

Водночас відповідно до вимог п. 35.4 ПКУ, згідно з Положенням №835, ДФС як розпорядник інформації забезпечує оприлюднення, зокрема, інформації про суб’єктів господарювання, в тому числі фізичних осіб-підприємців, які мають податковий борг. Вказана інформація із зазначенням сум боргу окремо до державного та місцевого бюджетів розміщується щомісячно в сервісі «Відкриті дані» на головній сторінці офіційного веб-порталу ДФС та рубриці «Податки» Єдиного державного веб‑порталу відкритих даних.

З метою забезпечення співпраці між територіальними органами ДФС та органами місцевого самоврядування, які в межах власних повноважень приймають рішення про встановлення місцевих податків, пропонується повідомляти зацікавлену сторону про вказане джерело публічної податкової інформації.

Детальніша інформація із зазначеного питання розміщена на офіційному сайті (веб-порталі) ДФСУ на Головному порталі у розділі «Довідники, реєстри, переліки», підрозділі «Переліки».

Автор: «Дебет-Кредит»

На підставі: ДФСУ

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»