• Посилання скопійовано

Індивідуальні податкові консультації можна переглянути через Електронний кабінет

ІПК розміщуються на офіційному веб-сайті ДФС без зазначення найменування (ПІБ) платника податків, коду згідно з ЄДРПОУ (реєстраційного номера облікової картки) та його податкової адреси

Індивідуальні податкові консультації можна переглянути через Електронний кабінет

ДФС у Запорізькій області нагадує, що індивідуальні податкові консультації підлягають реєстрації в єдиній базі консультацій та розміщуються на офіційному веб-сайті ДФС, без зазначення найменування (прізвища, ім'я, по-батькові) платника податків, коду згідно з ЄДРПОУ (реєстраційного номера облікової картки) та його податкової адреси.

Переглянути видані індивідуальні податкові консультації та їх статус можна через Електронний кабінет платника на порталі ДФС України за посиланням.

Порядок надання податкових консультацій визначений ст. 52 ПКУ.

Читайте також: Індивідуальна податкова консультація суперечить узагальнюючій? Застосовуємо узагальнюючу.

Джерело: ДФС у Запорізькій області

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»