• Посилання скопійовано

Відкрито окремі рахунки для контролю за надходженнями по воді та теплу до спецфонду Держбюджету

Волинські податківці повідомили про відкриття рахунків з метою контролю за надходженнями до спеціального фонду Державного бюджету платежів

Відкрито окремі рахунки для контролю за надходженнями по воді та теплу до спецфонду Держбюджету

ДФС у Волинській області повідомляє про відкриття рахунків з метою контролю за надходженнями до спеціального фонду державного бюджету платежів, які будуть перераховуватись відповідно до Постанови КМУ від 14.02.2018 р. №110 «Про затвердження Порядку та умов надання у 2018 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на погашення різниці між фактичною вартістю теплової енергії , послуг з централізованого опалення, постачання гарячої води, централізованого водопостачання та водовідведення, постачання холодної води та водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем), що вироблялися, транспортувалися та постачалися населенню, бюджетним установам і організаціям та/або іншим підприємствам теплопостачання, централізованого питного водопостачання та водовідведення , які надають такі послуги , та тарифами , що затверджувалися та/або погоджувалися органами державної влади чи місцевого самоврядування» з використанням ознаки  Н «2»  за кодами бюджетної класифікації: 11021900, 21010600.

Ці рахунки для зарахування платежів до спеціального фонду Держбюджету розміщені на веб-сторінці ГУ Казначейства (розділ «Реквізити рахунків») веб-порталу Державної казначейської служби України за адресою www.treasury.gov.ua.

Джерело: ДФС у Волинській обл.

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»