• Посилання скопійовано

81,3 млрд грн – сума надходжень до місцевого бюджету за січень-квітень

У січні-квітні 2019 року за оперативними даними до місцевих бюджетів надійшло 81,3 млрд грн платежів

81,3 млрд грн – сума надходжень до місцевого бюджету за січень-квітень

ДФСУ розповідає, що у січні-квітні 2019 року за оперативними даними до місцевих бюджетів надійшло 81,3 млрд грн платежів, що контролюються ДФС. Це на 22,6%, або майже на 15 млрд грн перевищує надходження відповідного періоду минулого року.

У квітні до місцевих бюджетів платниками податків спрямовано 21,4 млрд грн. Порівняно з квітнем минулого року надходження зросли на 28,5%, або на 4,7 млрд грн.

З початку року до зведеного бюджету надійшло 75,7 млрд грн податку на доходи фізичних осіб. Це на 23,3%, або на 14,3 млрд грн більше, ніж у відповідному періоді минулого року.

Надходження податку на доходи фізичних осіб у квітні склали 20,7 млрд грн. Порівняно з квітнем минулого року ці надходження зросли на 25,5%, або на 4,2 млрд грн.

Джерело: ДФСУ

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»