• Посилання скопійовано

Знайомимося з оновленим довідником символів для сплати податків

Держказначейство затвердило новий Довідник відповідності символу звітності коду класифікації доходів бюджету

Знайомимося з оновленим довідником символів для сплати податків

3 січня 2020 року набрав чинності новий Довідник відповідності символу звітності коду класифікації доходів бюджету, затверджений наказом Держказначейства від 28.11.2019 р. №336. Ознайомитися з ним можна тут.

Його видання зумовлене переходом на нову автоматизовану систему бухгалтерського обліку казначейського виконання державного та місцевих бюджетів за доходами та іншими надходженнями.

Довідник приведено у відповідність до початку застосування з 1 січня 2020 року оновленого Плану рахунків бухгалтерського обліку в державному секторі. Крім того, Довідник було доповнено новою графою «Ознака фонду».

Нагадаємо, що з 03.01.2020 року зарахування податків та інших обов’язкових платежів здійснюється за новими рахунками. Про це ми повідомляли тут.

Автор: Станіслав Горбовцов

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»