• Посилання скопійовано

Зменшення податків, ЄСВ та компенсації: очікування бізнесу

Для українського бізнесу найефективнішою підтримкою від держави може стати зменшення податкового навантаження та ЄСВ, часткова компенсації зарплат робітникам та пільгові кредити

Зменшення податків, ЄСВ та компенсації: очікування бізнесу

Економічна правда розповідає, що для українського бізнесу найбільш ефективною підтримкою від держави може стати зменшення податкового навантаження та ЄСВ, часткова компенсації зарплат робітникам та пільгові кредити.

Про це повідомляє опитування Advanter Group проведений спільно з Українським інститутом майбутнього.

За опитуванням, лише 12% вважають ефективною підтримкою сприяння експорту, 8% держзакупівлі, а 4% – консультаційні послуги з приводи перепрофілювання.

Довідка. Серед 458 досліджених підприємств 4% відносяться до великого бізнесу, 21% до середнього і 75% до малого і мікро-бізнесу. 37% підприємств локалізовані в Києві, 63% представляють різні регіони України.

Джерело: Економічна правда

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»