• Посилання скопійовано

У планах влади – зниження зарплатних податків

Гетманцев зазначив, що про зниження зарплатних податків можна буде говорити після аудиту податкової системи

У планах влади – зниження зарплатних податків

В інтерв'ю УНІАН Гетманцева, голову комітету ВРУ з питань податкової політики, запитали, чи планує влада знизити податкове навантаження на фонд оплати праці, про що постійно просить бізнес, особливо в період карантинних заходів?

Він відповів: "Так, мені б дуже хотілося зменшити навантаження на фонд оплати праці. Це те, що ми обговорювали раніше з урядом і навіть домовилися про певні параметри. Серед них: ставка податку в розмірі 15 відсотків на доходи фізичних осіб, об'єднання ЄСВ і ПДФО, зменшивши ставку, тому що бази оподаткування на 90 відсотків збігаються. Також ми припускали скасування військового збору. І саме для цього був необхідний аудит податкової системи, який ініціював Мінфін. За результатами аудиту ми повинні були прийти до конкретних цифр".

Джерело: УНІАН

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»