• Посилання скопійовано

Реформування в податковій сфері ще не завершено, – Марченко

За словами Марченка, зміни до податкового законодавства – це постійний процес. Тож чекаємо на нові зміни

Реформування в податковій сфері  ще не завершено, – Марченко

Міністр фінансів України Сергій Марченко в інтерв’ю «Мінфіну» розповів про податкові новації, запровадження ПнВК, та успіхі запуску ПРРО. 

Зміни до податкового законодавства – це постійний процес. А отже, цілком справедливо буде стверджувати, що реформування в цій сфері у нас не завершувалось.

Як приклад — всі ті суттєві зміни законодавства, які були прийняті в цьому році. Мінфін брав активну участь у підготовці ряду новацій в податковій сфері, які спрямовані на спрощення умов ведення бізнесу, порядку сплати податків, недопущення ухилення від сплати податків і зборів, встановлення рівних умов діяльності для суб’єктів господарювання та недопущення зниження економічної активності платників податків на період встановлених карантинних обмежень, у зв’язку із поширенням коронавірусної хвороби.

Тобто цей процес постійний і Мінфін докладає максимум зусиль, щоб податкові ініціативи всіх заінтересованих сторін відгукувались у законодавстві на виклики часу.

Джерело: Міністерство фінансів України

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»