• Посилання скопійовано

З 1 березня відкрито рахунки для сплати боргів з місцевих податків АР Крим та міста Севастополя

ДПС повідомила про відкриття рахунків для сплати боргів з місцевих податків АР Крим та міста Севастополя

З 1 березня відкрито рахунки для сплати боргів з місцевих податків АР Крим та міста Севастополя

Центральне міжрегіональне управління ДПС по роботі з великими платниками податків повідомляє, що з 01.03.2021 відкрито рахунки за надходженнями до місцевих бюджетів Автономної Республіки Крим та міста Севастополя для сплати боргів з місцевих податків та зборів, що виникли до дати початку тимчасової окупації, визначеної Законом України «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України», платниками – резидентами, які мають об’єкти оподаткування з місцезнаходженням на тимчасово окупованій території України.

Відповідно до пункту 3 розділу IІІ Порядку ведення органами Державної фіскальної служби України оперативного обліку податків, зборів, митних платежів та інших платежів до бюджетів, єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 07.04.2016 р. № 422, інформацію про реквізити рахунків, відкритих органами Казначейства для зарахування податків, зборів, митних та інших платежів до бюджету та єдиного внеску, контролюючі органи доводять до платників шляхом її розміщення в центрах обслуговування платників та на офіційному вебпорталі.

Звертаємо увагу платників податків, які перебувають на податковому обліку в Центральному міжрегіональному управлінні ДПС по роботі з великими платниками податків на те, що інформація щодо відкриття нових бюджетних рахунків для сплати боргів з місцевих податків та зборів до місцевих бюджетів Автономної Республіки Крим та міста Севастополя, що виникли до дати початку тимчасової окупації, реквізити яких знаходяться на субсайті ГУ в Херсонській області у розділі «Бюджетні рахунки» або за цим посиланням.

Аналогічні роз’яснення надані листом Державної податкової служби України від 05.03.2021 р. № 5877/7/99-00-12-09-02-08.

Джерело: ДПС по роботі з великими платниками податків

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»