• Посилання скопійовано

Як користуватися сервісом «Спрямування коштів з єдиного рахунку» в Е-кабінеті?

Податківці надали покроковий опис процесу використання платниками податків сервісу «Спрямування коштів з єдиного рахунку» в ІКС «Електронний кабінет»

Як користуватися сервісом «Спрямування коштів з єдиного рахунку» в Е-кабінеті?

З метою удосконалення процесу розрахунків платників з бюджетами та фондами через єдиний рахунок, в ІКС «Електронний кабінет» реалізовано електронний сервіс щодо визначення платником спрямування на бюджетні/небюджетні рахунки залишків коштів, сплачених на єдиний рахунок.

Такий електронний сервіс, забезпечить своєчасне і в повному обсязі перерахування сум податків, зборів, платежів та єдиного внеску з єдиного рахунку на бюджетні/небюджетні рахунки.

 

1 КРОК

Увійти до приватної частини електронного кабінету за посиланням   https://cabinet.tax.gov.ua, перейти у вкладку «Єдиний рахунок/ «Спрямування коштів з ЄР» та створити документ «Спрямування коштів з єдиного рахунку» за формою J/F1307701.

 

2 КРОК

Встановити позначку «X» в одне із полів: «Платежі з фонду заробітної плати/оплата праці» або «Інші платежі».

Заповнити суму платежу в полі «Сума».

Обрати у полі «Код Класифікації доходів бюджету/технологічний код» з випадаючого меню платіж, на який необхідно спрямувати кошти.

Заповнити поле «Призначення платежу».  

 

3 КРОК

Підписати документ «Спрямування коштів з ЄР» та відправити до ДПС.

 

4 КРОК

Отримати квитанцію № 2 до документу «Спрямування коштів з ЄР» з результатом обробки про його успішне прийняття ДПС.

Джерело: ДПС у Одеській області

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»