• Посилання скопійовано

Скільки податків заплатив великий бізнес у бюджет у 2022 році?

Великий бізнес спрямував до державного бюджету понад 75 млрд гривень

Скільки податків заплатив великий бізнес у бюджет у 2022 році?

Упродовж одинадцяти місяців 2022 року великий бізнес, який знаходиться на податковому обслуговуванні в Північному міжрегіональному управлінні ДПС по роботі з великими платниками податків, сплатив до державного бюджету 75 млрд 774 млн грн податкових платежів. Про це повідомила начальник Північного міжрегіонального управління Галина Феденко.

«Вагому частку в доходах держбюджету склали надходження з акцизного податку (51,6 млрд грн), податку на додану вартість з вироблених в Україні товарів (20,5 млрд грн), податку на прибуток підприємств (2,9 млрд грн) та податку та збору на доходи фізичних осіб, що сплачуються до державного бюджету (0,6 млрд грн)», – зазначила Галина Феденко.

Зокрема, в листопаді 2022 року від великого бізнесу надійшло 6,1 млрд гривень.

Північне міжрегіональне управління ДПС по роботі з великими платниками податків дякує всім платникам за сумлінне виконання своїх податкових зобов’язань в такий нелегкий час!

Джерело: ДПС по роботі з великими платниками податків

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»