• Посилання скопійовано

Роздрібний продаж тютюнових виробів: за якими цінами у 2015 році?

ДФСУ опублікувала листівку "За якими цінами здійснюється продаж тютюнових виробів у роздрібній мережі з 1 січня 2015 року", а також оприлюднила Перелік встановлених максимальних роздрібних цін

Роздрібний продаж тютюнових виробів: за якими цінами у 2015 році?

ДФСУ розробила листівку "За якими цінами здійснюється продаж тютюнових виробів у роздрібній мережі з 1 січня 2015 року".

Зокрема, зазначяено, що продаж тютюнових виробів у роздрібній мережі з 01.01.2015 року здійснюється за цінами, не вище за МРЦ встановлені виробниками або імпортерами товарів, збільшені на суму акцизного податку з роздрібної торгівлі підакцизних товарів. Тобто, до МРЦ (100 відс.) додається акцизний податок з роздрібної торгівлі підакцизними товарами – 5 відсотків. Вартість тютюнових виробів, вище за яку не дозволено їх реалізацію, можна отримати помноживши МРЦ (вказану на пачці) на 1,05.

Завантажити листівку >>>

Окрім того, ДФСУ оприлюднила Перелік встановлених максимальних роздрібних цін на тютюнові вироби (станом на 15.02.2015 р.) >>>

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Оподаткування/Акцизи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Акцизи»