• Посилання скопійовано

Три важливих нагадування для платників акцизного податку

Інформація стосується виробників і продавців алкогольних напоїв та тютюнових виробів і продавців пального

Податківці нагадують виробникам і продавцям алкогольних напоїв та тютюнових виробів і продавців пального:  

1) До 10 травня включно суб’єкти господарювання, які отримали відповідні ліцензії на виробництво та продаж алкогольних напоїв і тютюнових виробів подають Звіти за формою №1-РС№2-РС№3-РС№1-ОА№1-ОТ№1-РА№1-РТ . Звіт подається засобами електронного зв’язку у порядку, передбаченому для податкової звітності, до органу ДФС за місцем реєстрації суб’єкта господарювання.

2) Всі продавці пального повинні були подати декларації з акцизного податку за березень 2016 року за формою, затвердженою наказом Мінфіну від 23.01.2015 р. №14 (тобто за старою формою). Незважаючи на те, що граничний термін такої декларації минув 20 квітня, ряд платників і на сьогодні не відзвітували. При цьому за не подання декларації з акцизного податку передбачена відповідальність.

3) Сільськогосподарські товариства, які витрачають своє пальне (реалізують, або передають безоплатно) повинні реєструватись платниками акцизного податку, видавати акцизні накладні, подавати звітність і платити акцизний податок! 

Докладніше читайте >>>

Джерело: ДФС у Черкаській області

Рубрика: Оподаткування/Акцизи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Акцизи»