• Посилання скопійовано

Заповнюємо заяву про реєстрацію платником акцизу у разі реалізації пального через пересувні засоби

Податківці розповіли про особливості заповнення заяви про реєстрацію платником акцизного податку з реалізації пального, якщо пальне реалізується через пересувні засоби

Заповнюємо заяву про реєстрацію платником акцизу у разі реалізації пального через пересувні засоби

У ресурсі "ЗІР", підкатегорії 116.13.01 фіскали роз'яснили, що cуб’єкт господарювання при здійсненні реалізації пального (у т. ч. оптової) не зі стаціонарних пунктів реалізації пального (пересувними засобами) зазначає всі дані, встановлені формою Заяви про реєстрацію платника акцизного податку з реалізації пального (далі – Заява).

При цьому у графах 2-3 пункту 5 «Відомості про пункти (склади, комплекси, станції, інші об’єкти) реалізації пального» Заяви зазначає найменування та код пункту реалізації (пересувного засобу), прийняті самим суб’єктом господарювання, а у графах 5-7 такий суб’єкт вказує відомості щодо місцезнаходження офісу (місця реєстрації суб’єкта господарювання).

Джерело: Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс

Рубрика: Оподаткування/Акцизи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Акцизи»