• Посилання скопійовано

Спрощення адміністрування акцизного податку з реалізації пального: законопроект

ДФСУ оприлюднила проект змін до Податкового кодексу, якими пропонується спростити адміністрування акцизного податку з реалізації пального

Спрощення адміністрування акцизного податку з реалізації пального: законопроект

ДФСУ повідомила про розроблення проекту Закону України „Про внесення змін до Податкового кодексу України” (завантажити).

Законопроектом пропонується спростити адміністрування акцизного податку з реалізації пального за рахунок скасування акцизного податку з роздрібного продажу пального у розмірі 0,042 євро за кожний літр реалізованого пального та відповідного підвищення розміру ставок акцизного податку на пальне, зокрема, бензини, дизельне паливо та скраплений газ ( на 42 євро за1000 літрів).

Зауваження та пропозиції стосовно змісту проекту Закону надавати у письмовій та електронній формі протягом місяця з дня публікації  оголошення (тобто до 07.10-ред.) за адресами:

Державна фіскальна служба України: 04655, МПС, м. Київ - 53, Львівська площа, 8, e-mail:  kontrol481@sfs.gov.ua.

Державна регуляторна служба України: м. Київ, вул. Арсенальна,

буд. 9/11. 

Усі новини на тему>>

Джерело: ДФСУ

Рубрика: Оподаткування/Акцизи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Акцизи»