• Посилання скопійовано

Змінилися умови видачі акцизних марок для вітчизняних тютюнових виробів

ДФС у Чернігівській області нагадала про зміни в умовах видачі марок акцизного податку для маркування вітчизняних тютюнових виробів

Змінилися умови видачі акцизних марок для  вітчизняних тютюнових виробів

Як нагадують податківці, зміни внесені Законом № 1797-VIII і торкнулися термінів сплати акцизного податку з урахуванням мінімального акцизного податкового зобов‘язання, чинних відповідно до норм ПКУ.

Виробники тютюнових виробів сплачують до бюджету кошти протягом п’яти робочих днів після отримання марок акцизного податку з доплатою (у разі потреби) на день подання податкової декларації. Якщо зазначений строк припадає на день наступного бюджетного року, сума акцизного податку сплачується виробниками тютюнових виробів до закінчення бюджетного року, в якому отримані марки.

У разі невиконання зазначених умов, марки за наступними заявками-розрахунками виробників тютюнових виробів не видаються до дня, в якому здійснено в повному обсязі сплату акцизного податку та штрафних санкцій в розмірі 20%  суми такого грошового зобов’язання.

****

Докладно про зміни в оподаткуванні акцизним податком у 2017 році читайте в аналітиці від редакції>>

Джерело: ДФС у Чернігівській області

Рубрика: Оподаткування/Акцизи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Акцизи»