• Посилання скопійовано

ДФСУ про отримання підприємствами з виноробства спирту за нульовою ставкою акцизу

Підприємства первинного та змішаного виноробства для виробництва виноградних, плодово-ягідних, інших виноматеріалів і сусла та вермутів мають право отримувати спирт за ставкою акцизу 0 грн за 1 літр 100-відсоткового спирту

ДФСУ про отримання підприємствами з виноробства спирту за нульовою ставкою акцизу

ДФСУ в індивідуальній податковій консультації від 10.08.2017 р. №1547/6/99-99-12-02-02-15/ІПК розглянула звернення ТОВ щодо отримання спирту за нульовою ставкою акцизного податку.

Податківці повідомляють, що особливості оподаткування деяких підакцизних товарів залежно від напрямку їх використання встановлено статтею 229 ПКУ.

Відповідно до пп. «а» п. 229.1 ПКУ підприємства первинного та змішаного виноробства для виробництва виноградних, плодово-ягідних, інших виноматеріалів і сусла та вермутів мають право отримувати спирт за ставкою акцизного податку 0 гривень за 1 літр 100-відсоткового спирту.

 

Автор: «Дебет-Кредит»

На підставі: ДФСУ

Рубрика: Оподаткування/Акцизи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Акцизи»