• Посилання скопійовано

Інформація для виробників та реалізаторів пального! З'явилися рахунки для сплати за ліцензії

Тернопільські податківці повідомили, що з 15 травня почали діяти рахунки для сплати за ліцензії на реалізацію пального

Інформація для виробників та реалізаторів пального! З'явилися рахунки для сплати за ліцензії

ДФС у Тернопільській області повідомляє, що відповідно наказу Міністерства фінансів України від 26.04.2019 р. №182 «Про внесення змін до наказу Міністерства фінансів України від 14.01.2011 №11», а також наказу Державної казначейської служби України від 13.05.2019 р. №147 «Про внесення змін до Довідника відповідності символу звітності коду класифікації доходів бюджету» Головним управлінням Державної казначейської служби України у Тернопільській області надано перелік реквізитів рахунків для зарахування надходжень до державного бюджету. 

Це перелік рахунків для зарахування надходжень до державного бюджету по платежах 22013100 «Плата за ліцензії на виробництво пального», 22013200 «Плата за ліцензії на право оптової торгівлі пальним», 22013300 «Плата за ліцензії на право роздрібної торгівлі пальним», 22013400 «Плата за ліцензії на виробництво пального». (Від ред. Податківці помилилися у своєму повідмоленні. Якщо відкрити рахунки для сплати за ліцензію, то рахунок 22013400 створений для сплати за ліцензії на право зберігання пального.)

Повідомляємо, що датою початку здійснення операцій по зарахуванню надходжень до державного бюджету за кодами класифікації доходів бюджету на рахунки визначено 15.05.2019 р.

Від редакції: наразі загальної інформації на сайті ДФС не має. Тому платникам акцизу слід дивитися цю інформацію на відповідних сайтах обласних податкових органів за посиланням http://sfs.gov.ua/byudjetni-rahunki/ або звертатися за інформацією безпосередньо до податківців. 

***

Читайте також: Мінфін вніс зміни до бюджетної класифікації

Джерело: ДФC у Тернопільській області

Рубрика: Оподаткування/Акцизи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Акцизи»