• Посилання скопійовано

З 29 грудня запрацювали зміни до СЕА РП та СЕ

Законом удосконалено роботу СЕА РП та СЕ та спрощено умови ліцензування для суб’єктів господарювання

З 29 грудня запрацювали зміни до СЕА РП та СЕ

27 грудня Президент підписав Закон від 18.12.2019 р. №391-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів України (щодо покращення адміністрування акцизного податку)». 28 грудня його було опубліковано в "Голосі України" №251, а 29 грудня 2019 року він набрав чинності ( дня, наступного за днем його опублікування).

Нагадаємо, що цей закон прийнятий був ВРУ ще 18 грудня. Ним удосконалено роботу системи електронного адміністрування реалізації пального та спирту етилового (СЕА РП та СЕ) та спрощено умови ліцензування для суб’єктів господарювання. Докладно про це читайте тут та тут.

Докладний аналіз змін у роботі СЕА РП та СЕ від редакції дивиться тут

***

Читайте також:

Автор: Русанова Ганна

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Оподаткування/Акцизи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Акцизи»