• Посилання скопійовано

Як вносити плату за ліцензії на зберігання пального?

Плата за ліцензії на право торгівлі підакцизними товарами та зберігання пального вноситься щоквартально рівними частками

Як вносити плату за ліцензії на зберігання пального?

ДПС у Чернівецькій області нагадує про необхідність завчасно подбати про внесення чергового платежу за ліцензії на право торгівлі підакцизними товарами  та зберігання пального, а також надати до органу ліцензування документи, визначені Законом України від 19.12.1995 р. №481 «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв, тютюнових виробів, рідин, що використовуються в електронних сигаретах, та пального».

У разі відсутності чергового платежу за ліцензію на дату граничного терміну сплати, таку ліцензію буде призупинено.

У податковому відомстві нагадують, що плата за ліцензії на право торгівлі підакцизними товарами та зберігання пального вноситься щоквартально рівними частками. Суб'єкт господарювання подає контролюючому органу, уповноваженому видавати ліцензії, копію платіжного доручення з відміткою банку про сплату такого платежу.

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: ДПС у Чернівецькій області

Рубрика: Оподаткування/Акцизи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Акцизи»